Microsoft Ignite 2023

Seizoen 2 Episode 01 - Wat is Microsoft Ignite en waarom zou ik deze (online) bijwonen?.

Posted by Security Brothers on November 13, 2023 · 1 min read

Episode 01 - Wat is Microsoft Ignite?

De Security Brothers Podcast is de cybersecurity podcast. In deze aflevering bespreken we Microsoft Ignite, het grootste evenement voor IT-professionals van Microsoft. Microsoft Ignite vindt plaats van 14 tot 17 november 2023 in Seattle, maar is ook online te volgen op 15 en 16 november. Dit evenment biedt een hele berg aan sessies, workshops, keynotes en netwerkmogelijkheden. In deze podcast wordt uitgelegd waarom dit evenement interessant is, en wat er te leren valt van de nieuwste innovaties op het gebied van cloud, AI, security, en meer. Daarnaast wordt er een kleine sneak peak gegeven van iets lokaals in Nederland, waar binnenkort meer over zal worden onthuld.

Dit is aflevering 1 van seizoen 2 van de Security Brothers Podcast, een podcast die wordt gepresenteerd door Jeroen Jansen, Frans Oudendorp en Jeroen Niesen. Veel luisterplezier!

Geniet van deze aflevering en laat ons weten wat je ervan vindt! En vergeet vooral niet om je te abonneren op onze verschillende platformen en ons te volgen op social media!

Te luisteren op de verschillende podcast platformen:

Of kijk de video op YouTube: